Harta site-ului
Ajutor
Derularea proiectelor investiționale de menire socială, în raionul Dubăsari
Derularea proiectelor investiționale de menire socială, în raionul Dubăsari

La data de 17 octombrie curent, în incinta Consiliului raional Dubăsari, sala mică de ședințe, a fost convocată ședința cu privire la implimentarea programului de investiţii şi reparaţie capitală a obiectelor de menire social-economică din raionul Dubăsari pe anul 2018, conform HG nr. 400 din 25.04. 2018, Biroul de reintegrare şi bugetul raional, la următoarele obiecte:  lucrări de reparații a blocului de studii Nr.2 la Gimnaziul ”Anatol Codru” s. Molovata Nouă; lucrări de reconstrucție a acoperișului șarpant la Gimnaziul din satul Ustia și lucrări de reconstrucție a acoperișului blocului B la Gimnaziul din satul Pîrîta. 
Ședințele s-au desfășurat separat pe instituții, au fost prezidate de către Președintele raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi, iar în cadrul acestora au fost invitați reprezentanții Direcției învățământ general Dubăsari; ai Direcției economie, buget și finanțe; Direcției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului; Vicepreședintele raionului responsabil de domeniul dat, dl Valeriu Sandul; managerii instituțiilor sus-numite și reprezentanții companiilor de construcții care îndeplinesc lucrările de reparație la gimnaziile date.
În cadrul ședinței au fost aduse la cunoștință etapele lucrărilor efectuate până la ziua actuală, dificultățile apărute în procesul de lucru, cât și unele detalii ce țin de semnarea proceselor verbale de recepție a lucrărilor executate.
Domnul Grigore Policinschi a atras atenția la toți cei prezenți că proiectele investiționale constituie un segment primordial în activitatea conducerii raionului, a Consiliului raional Dubăsari, a cerut tuturor părților să-și onoreze obligațiunile conform contractelor încheiate, subliniind că suntem în perioada rece a anului, iar siguranța și sănătatea elevilor este cel mai important factor la moment.
 
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Derularea proiectelor investiționale de menire socială, în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta